Mina sommarplaner.

Här om dagen fotade jag den här bilden på syrenerna ute där jag bor och nu känner jag att sommaren snart är här. Jag har så himla mycket roligt inplanerat och längtar så. Redan nu på fredag ska jag hem till Sverige där jag ska på min brors bal och student. Är där över en vecka och det kommer bli så härligt. Annat jag har planerat in denna sommar är:
 
1-6/7- Paris med Jacqueline.
7-10/7 - Power big meet med la familia.
15-22/7 - Jacqueline som flyttat kommer och hälsar på.
26-29/7 - Pappa kommer och hälsar på mig.
31/7-7/8 -Jag reser hem till Sverige igen, där jag och pappa drar till stugan och plockar bär. Vilket vi gör varje år, men som inte blev av förra året.
 
Längtar så himla mycket och glädjer mig så mycket till allt. Känns så kul att äntligen ha en sommar med massor inplanerat och inte bara massa jobb, även fast det också är bra. 

Long time no seen

Hallå i stugan!
 
Nu var det längesen jag skrev något här. Så tänkte egentligen bara göra ett samanfattat inlägg om vad som har hänt i det sista. Med massa bilder och lite mindre text, vilket är lite roligare.
 
Ph1:Jag har klippt lugg, vilket var ett så himla bra beslut då mitt hår ser så mycket fräschare ut hela veckan nu. Trodde man lättare skulle se om det var fett eller om man hade utväxt, men hade helt fel. Ph2: Jacqueline har fixat massa tema och utklädningsfester fester, detta var Halloween och jag var Audrey Hepburn. Var en av de bästa festerna någonsin. Jag var skitsnygg och alla såg vem jag var. Fick 1000 komplimanger när jag gick ut och alla bara "Audrey Hepburn" "Breakfast at Tiffanys". Var så kul att gå helt in för en karaktär och verkligen lyckas.
Ph3: Här har vi Hawaii partyt. Fullt uppstyrt med frukt, jellyshots och drinklista till Tiki Baren, där Jacqueline var bartender och blandade drinkar till oss. Så himla lyckad fest och så himla roligt vi hade. Ph4: Här var det 20-tals fest och jag var dyngförskyld. Ville festa stenhårt, men tog det lungt och drog mig hem redan klockan 01. Vilket var så himla synd.
Två bilder från sverige där jag trivs så bra igen. Älskar att åka hem just nu. Ph5: En så himla fin dag då jag var ute och gick med hunden. Ph6: Min kusin har också klippt lugg och vi blev så himla lika helt plötsligt.
Jag och Jacqueline tog en liten tripp til Paris och gud vad fantastiskt det var. Vi besökte Versailles, Notre Dame, Eiffeltornet, Moulin Rouge, Sacré Coeur och bokhandlen och trappan från Midnight in Paris. Alla dom sevärdigheterna hann vi med på 4 dagar. Ph7: Vi är utanför Notre Dame. Ph8: Vi fikar på det berömda superfina cafeet Ladurée som har fantastiskt tea och såklart macroner som de är kända för.
Ph9: Här är jag och Jacqueline på baren Bodega. Vi är ju bara för snygga. Ph10: Vi och våra nyfunna vänner där nere. Superhärliga människor som vi hade det så sjukt kul med. Spenderade bägge partykvällarna med dom på de två barerna. Vi fick allt för många gratis shots, och när baren stängde och alla var tvungen att bege sig hemåt, fick vi sitta kvar för ännu mera gratis dricka.
 
Detta är lite av det som hänt i det sista och som ni ser har jag haft det superkul. Hoppas allt är lika bra med er!

RSS 2.0