Vackra snö och härliga längtan

Åh imorse vaknade jag upp i ett vinterland,

gick till skolan i slask och går hem i höst.

Men det snöade i natt och det är det ända som betyder något.

Så vackert!


Några få bilder ur veckan

Två fina outfits jag burit i denna vecka.
Ica Ullånger skrev en så himla peppig statusuppdatering här i veckan på facebook. Blev såsåså glad då jag läste den. Inte ens 2 månader tills jag få kramas med min bästa familj!!! Längtar är enorm. Andra bilden är en middag från veckan. Linsesoppa med räkor på. Gott! Jag älskar faktiskt soppor, tro det eller ej. Så länge det inte är buljong-soppa som köttsoppa så.
Testade panorama funktionen så här är 2 bilder från min skola. Ena i klassrummet vårt och andra är ute i koridoren.
Detta var det jag tryckte i mig på extra norsken i torsdags. Latten fick jag gratis från waynes coffee och dom 3 godmorgen-yoghurtarna och dom 3 bananerna fick jag gratis från skolan. Så det är inte helt fel att gå till 17:15 på en torsdag då du får allt detta.
Dagen därpå fick man ännu en gratis latte från waynes. Hur fantastikt är inte det? Och andra bilden är på mig hem från gymmet en solig, härlig höstdag.
Första bilden är från gymmet i lördags och andra bilden är från imorse då jag var påväg upp till skogen för att springa. Var faktiskt frost på backen. Åh kan ni förstå hur underbart det kändes? Och hur längre upp jag kom ju kallare blev det och där uppe på berget var tillochmed en sjö is-täckt. Åh ju kallare det blir ju vackrare blir det!
 
Tyvärr så var denna vecka stressig som attan och veckan som kommer blir nog värre. Och en tid framöver kommer det nog vara rätt mycket stress. Tyvärr. Längtar tills planleggingspröven är bortgjord så man kan ta det lite lugnare. Menmen så är det. Trots allt bara 27dagar kvar i skolan var av 3 är halvdagar. Så det är inte allra värst. Bara härda! Och vi syns påå söndag igen. Ha det bra!

Grattis älskade mamma

Grattis till den vackraste människan på jorden innifrån och ut. Önskar jag kunde vara hemma och fira din stora dag med dig, men jag hoppas din dag blir superbra ändå. Grattisgrattisgrattis älskade mamma på 40årsdagen! Jag älskar och saknar dig så! Massamassa kärlek till dig!

Min senaste vecka genom mobilen

For ut och sprang förra söndagen och möttes av en hel hög med vackra löv påvägen till skogen. Detta är en av det bästa sakerna med hösten, så vackert! Andra bilden är min höst-frukost. Min dagliga havregrynsgröt med torkade plommon och aprikoser. Men nu under hösten också full av kanel. Vilket jag har blivit helt beroende av. Har även börja bytta ut plommonen och aprikoserna mot russin för en mer nu-är-det-höst-och-snart-är-det-jul-känsla.
Två måndagsbilder. Jag på första bilden som förmodligen bara ville prova framkameran(det ordet lät fult). Andra bilden är när jag gosat ner mig i sängen efter en lång, men endå inte allför jobbig dag.
På tisdag skulle vi ut i butiker och kolla läget. Blev ju såklart lite shopping-för-ögat också. Första bilden är på ett superfint datafodral som jag blev kär i. Men när priset visade 599kr var det bara hejdå! Andra bilden är då jag och Kristine kollar in massa snygga men dock allt för dyra skor.
Här är jag från samma dag och superglad. Var klar med det vi skulle göra i skolan så fick sluta 1,5 timme tidigare. Andra bilden är då jag gick hem från gymmet någon timme efter. Var nog den mest otaggade träningen någonsin. Var så otaggad på att dra dit och lika otaggad under hela träningen. Men jag ger inte upp för det. Får man sluta tidigare så är det träning som gäller.
Så här såg det ut hos oss i veckan. Dom håller på att renovera köket här hos oss. Så det har varit totalt kaos här denna vecka och vi har fortfarande inget vatten i köket så ja, ni förstår ju, kaos. 
Men att det är kaos här har inte bara bidragit till något negativt. Fick ju kinamat till middag 2 dagar i rad så kan ju inte klaga på det iallafall.
Första bilden är från i onsdags då vi gick på bio och fick se en film om det som hände på utöya. En tjej i våran ålder var en av huvudrollerna i filmen och hon var också en av dom som var med där ute på utöya. Hon berättade om hur hon fick springa för livet och gömma sig för att inte hon och hennes syster skulle bli skjutna och hur hon såg hur andra människor blev det. Och vissa klipp i filmen var filmat ute på utöya precis innan allt detta hände, så vissa människor i filmer dog där ute. Var verkligen en hemsk film! Andra bilden är från gympan i torsdags som var super bra. Trodde inte att man kunde få träningsverk från en gympa timme men herregud säger jag bara.
Första bilden är maten i fredags. Risotto med räkor, kräftstjärtar och crabsticks. Så himlahimla gott! Har ni inte smakat risotto så är det ett måste! Andra bilden är från lilla gymmet jag tränar på klockan 9 en lördag då jag sprang min 5km tur på bandet.
Första bilden är från min grymt härliga springtur idag. Älskar terränglöpning. Andra bilden är från dagens middag som bestog av linseburgere, persiljesmör och lite annat. Mums!
 
Nu snart blir det solsidan, sedan tagga för en ny skolvecka.
 
 

Höstpannkakor och stessade dagar

Gjorde mig äppelpannkakor till lunch som faktiskt min mamma tipsade mig om. Lätta att göra är dom också, precis som bananpannkakorna. Rör ihop ett ägg, ett äpple och kanel. Sedan stek i lite smör. Tada, där har du dom fantastiskt goda pannkakorna. Jag hade keso och såklart dadlar till. Himla höstigt och gott!
 
Nåväl, pluggar förfullt, nästa vecka kommer bli en riktig stess vecka. Tacka gudarna att vi slutar halv 12 på onsdag. Ska ta ut en nyhet ur tidningen varje dag nu tills på fredag för att då läsa upp dom på engelskan, sedan börjar provet till planlegging närma sig och jag förstår ingenting av det. 4 kapitel om 4 stora ämnen. Kan inte förstå hur han tänkte där. Sedan börjar praktiken på tisdag som vi ska skriva en minst tio sidors rapport om, och  en minst 7sidors powerpoint för en 15minuters redovisning. Tur nog så gå tiden fort samtidigt som den bara kommer en dag i taget, så vips så ha jag gjort bort detta också utan problem. Menmen, nu ska jag återgå till arbetet. Ni få ha det så bra!

Följ på blogovin

Följ min blogg med Bloglovin

Hazelnut coffe och dadlar

Hej och välkomna till min nya blogg! Har valt att skapa en ny för denna känns lite mer som jag. Så här kan ni följa mig och mitt liv. Blir nog dock bara uppdateringar på söndagar då jag skriver in vad jag gjort under hela veckan. 
 
Så vad ska jag säga? Livet rullar på här borta! Alla veckor är sig olika och det gillar jag skarpt. Idag fick vi sluta 1 och en halv timme tidigare för att våran lärare skulle operera sig. Vilket kanske inte var så roligt för han, men det blev det ju för oss istället då. Så jag begav mig till stan för att införskaffa lite saker. Blev hazelnut coffe, vilket jag nog suktat över i ett år nu. Luktar bara för gott och kostar endast en 50lapp. Så jag var bara tvungen att köpa det. Köpte mig även en ny mascara och tur som jag har lyckas det alltid vara tillbud då jag ska köpa det. Och sist men inte minst så köpte jag 2 paket dadlar för 50kr. Jag har blivit helt galen i dadlar om jag inte nämn det innan? Vågade inte smaka dom förut för jag tyckte att dom såg så äckliga ut, men åh så söta och goda dom är!
Nåväl, nu ska jag ut på en powerwalk. Ha det bra!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0