PowerBigMeet 2015

Ännu ett år har nu gått av PowerBigMeet och det var fantastiskt som vanligt. Åkte dit redan på torsdagen och hade hela dagen och kvällen för mig själv då pappa och bror skulle komma runt 12 på natten. Så jag spenderade hela dagen i stan där jag fick köpt två receptböcker och en väska som jag skulle behöva inne på träffen både på fredagen och lördagen. Jag åt även en supergod kräftstjärtssallad på Coffeehouse by George och drog mig sedan vidare tillbaka till hotellet. Riktig kvalitetstid för mig själv. Hela gatan mellan stan och vårat hotell är ju fullt av stånd med allt från kläder och accessories, till leksaker och mat. Så jag köpte med mig 6 supermumsiga och färska munkar med till hotellet som jag proppade i mig direkt. 
På fredagen åkte vi in till träffen vid halv nio och gick hela salgsgatan. Jag köpte dock bara två tröjor, en super fin vintage tröja med Coca Cola tryck som var en present till min kompis och årets powerbigmeet tröja till mig själv. Vi åkte sedan tillbaka till hotellet vid ett-två tiden och begav oss ut igen vid fem då vi mötte upp min farbror och hans tjej för mat på Bill and Bobs. Blev en fläskfiletoast med svampstuvning och coleslaw. Det var riktigt gott, speciellt svampstuvningen, mmhm. Såklart senare på kvällen tryckte jag i mig två våfflor, en med nutella och en med hjortronssylt. Gud så himmelskt gott det är. Vi köpte i tillägg med oss lite remmar, sånt som man bara måste köpa då man är här.
Lördagen kom och vi drog oss in på träffen vid 10 och idag var det att se på bilar som stog på schemat. Kameran min dog dock efter ett tag vilket var en stor besvikelse. Men jag hade ju min telefon som tack och lov tar bra bilder. Efter att ha gått och sett alla dessa otroligt fina bilar, men också alla pilsnerhäckar så drog vi oss tillbaka till hotellet. Blev sedan en oxfilebit på Allstar till middag. Satt sedan i häcken och kollade på alla bilar som cruisade runt. Höjdpunkten var ju helt klart MOPOWER, en gubbe på moppe som åkte runt och tuta. 
Helgen har ju varit helt fantastiskt och vi hade strålade sol och runt 30 grader varje dag. Brände oss rätt bra, var så gott som uttorkade och hade det allt för varmt på hotellrummet. Men jag är så glad, då jag har haft sån himla tur med vädret då jag haft ledigt denna sommar. 
Hoppas ni andra har en fin sommar!

RSS 2.0