Min senaste vecka genom mobilen

For ut och sprang förra söndagen och möttes av en hel hög med vackra löv påvägen till skogen. Detta är en av det bästa sakerna med hösten, så vackert! Andra bilden är min höst-frukost. Min dagliga havregrynsgröt med torkade plommon och aprikoser. Men nu under hösten också full av kanel. Vilket jag har blivit helt beroende av. Har även börja bytta ut plommonen och aprikoserna mot russin för en mer nu-är-det-höst-och-snart-är-det-jul-känsla.
Två måndagsbilder. Jag på första bilden som förmodligen bara ville prova framkameran(det ordet lät fult). Andra bilden är när jag gosat ner mig i sängen efter en lång, men endå inte allför jobbig dag.
På tisdag skulle vi ut i butiker och kolla läget. Blev ju såklart lite shopping-för-ögat också. Första bilden är på ett superfint datafodral som jag blev kär i. Men när priset visade 599kr var det bara hejdå! Andra bilden är då jag och Kristine kollar in massa snygga men dock allt för dyra skor.
Här är jag från samma dag och superglad. Var klar med det vi skulle göra i skolan så fick sluta 1,5 timme tidigare. Andra bilden är då jag gick hem från gymmet någon timme efter. Var nog den mest otaggade träningen någonsin. Var så otaggad på att dra dit och lika otaggad under hela träningen. Men jag ger inte upp för det. Får man sluta tidigare så är det träning som gäller.
Så här såg det ut hos oss i veckan. Dom håller på att renovera köket här hos oss. Så det har varit totalt kaos här denna vecka och vi har fortfarande inget vatten i köket så ja, ni förstår ju, kaos. 
Men att det är kaos här har inte bara bidragit till något negativt. Fick ju kinamat till middag 2 dagar i rad så kan ju inte klaga på det iallafall.
Första bilden är från i onsdags då vi gick på bio och fick se en film om det som hände på utöya. En tjej i våran ålder var en av huvudrollerna i filmen och hon var också en av dom som var med där ute på utöya. Hon berättade om hur hon fick springa för livet och gömma sig för att inte hon och hennes syster skulle bli skjutna och hur hon såg hur andra människor blev det. Och vissa klipp i filmen var filmat ute på utöya precis innan allt detta hände, så vissa människor i filmer dog där ute. Var verkligen en hemsk film! Andra bilden är från gympan i torsdags som var super bra. Trodde inte att man kunde få träningsverk från en gympa timme men herregud säger jag bara.
Första bilden är maten i fredags. Risotto med räkor, kräftstjärtar och crabsticks. Så himlahimla gott! Har ni inte smakat risotto så är det ett måste! Andra bilden är från lilla gymmet jag tränar på klockan 9 en lördag då jag sprang min 5km tur på bandet.
Första bilden är från min grymt härliga springtur idag. Älskar terränglöpning. Andra bilden är från dagens middag som bestog av linseburgere, persiljesmör och lite annat. Mums!
 
Nu snart blir det solsidan, sedan tagga för en ny skolvecka.
 
 

Kommentarer

Jag gör inga bloglovin-byten.

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0